• Ouderportaal

Wie zijn wij

Alle medewerkers van Chr. Kinderopvang Luna werken nauw samen om de zorg voor de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. We zijn een hecht team, dat met veel toewijding haar werk doet. Bij Chr. kinderopvang werken deskundige pedagogisch medewerkers met een warme persoonlijkheid en vanuit passie voor het werken met kinderen. Zij zijn zich ervan bewust dat hun gedrag van invloed is op het welbevinden van het kind.

Chr. kinderopvang Luna hecht veel waarde aan een goed contact met ouders/verzorgers. Wij streven naar wederzijdse openheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Een betrokken team

Wij werken met een betrokken team. Samen zorgen we voor de beste opvang voor uw kind(eren). Dit doen we door uw kind onvoorwaardelijk te accepteren en te kijken naar haar of zijn behoeftes. We bieden de kinderen structuur en continuïteit. Boven dat alles zorgen we met elkaar voor een warme en geborgen sfeer en een veilige omgeving.

Wie zijn wij?
Jasmijn komt na een Luna-dag vrolijk thuis

Onze dochter Jasmijn gaat inmiddels al twee jaar naar Luna (Oost) en dat bevalt goed! Ze heeft vaste leidsters die erg lief voor haar zijn, ze vindt het gezellig om met de andere kindjes te spelen en ze leert er veel. Wij vinden dit kinderdagverblijf netjes en schoon en de communicatie verloopt prettig. Jasmijn komt na een Luna-dag vrolijk thuis en haar papa&mama dus ook!

Een welkom 'thuis' in een gezellige omgeving

"Bij Luna hebben wij ervaren dat ons kind altijd alle aandacht heeft die hij of zij nodig heeft, met grote liefde en betrokkenheid is de zorg en opvang geregeld. Ook toen wij zorgen hadden rond ons kind waren zij er voor ons met raad en daad! Kortom voor onze kinderen een welkom 'thuis' in een gezellige omgeving."