• Ouderweb
stars wolk

Soorten opvang

Chr. Kinderopvang Luna biedt meerdere opvangvormen: de dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, de peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze buitenschoolse opvang is onder te verdelen in voorschoolse en naschoolse opvang en vakantieopvang.

stars stars wolk_smile

Welke opvang bieden wij

Chr. Kinderopvang Luna biedt de volgende opvangvormen: dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 1/2 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze buitenschoolse opvang is onder te verdelen in voorschoolse, naschoolse opvang en vakantieopvang.

Dagopvang wordt aangeboden op onze locaties aan de Stationssingel, De Grote Pekken en het Spiesheem. Peuteropvang kunt u vinden aan De Grote Pekken en aan de Koninginnelaan. Naschoolse opvangen bieden we aan op de Rehobothschool aan de Koninginnelaan, op onze locatie in het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost, op onze locatie aan De Grote Pekken en in het gebouw van basisschool Het Baken aan De Reede. Voorschoolse opvang wordt alleen nog aangeboden aan kinderen van de Rehobothschool en de scholen die gevestigd zijn in het Ontmoetingshuis.