• Ouderportaal

Chr. Kinderopvang Luna heeft 5 locaties!

U kunt ons vinden aan de Stationssingel, De Grote Pekken, de Spiesheem, De Reede en de Koninginnelaan.

Welke soorten opvang u op welke locatie kunt vinden?

Voor dagopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar kunt u terecht op de Stationssingel, De Grote Pekken en Spiesheem. Peuteropvang bieden we op onze locatie aan de Koninginnelaan en Spiesheem. Buitenschoolse opvang vindt u aan De Grote Pekken, Spiesheem, De Reede en de Koninginnelaan. Op iedere locatie vindt u onze vertrouwde Lunasfeer.

Wilt u eens langskomen om vrijblijvend deze 'Lunasfeer' te komen proeven? Schroom dan niet om contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Onze locaties
Locatie Stationssingel

Onze locatie aan de Stationssingel is de eerste Luna locatie. Hier bieden we al vanaf 2005 dagopvang vanuit twee gezellige huiskamers; Groen en Oranje. Met veel zorg bieden pedagogisch medewerkers de zorg, die de kinderen nodig hebben. Zij kijken hierbij goed naar de behoeftes van ieder kind. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind in het VVE-programma Uk & Puk. Dit is een manier om spelenderwijs en doelgericht te werken aan de brede ontwikkeling van kinderen en hen op deze manier voor te bereiden op het basisonderwijs.

Lees meer over ons
Locatie De Grote Pekken

In het gebouw aan De Grote Pekken bieden wij dagopvang, naschoolse opvang en vakantie-opvang. Met veel zorg bieden pedagogisch medewerkers de zorg, die de kinderen nodig hebben. Zij kijken hierbij goed naar de behoeftes van ieder kind.

Voor de dagopvang hebben we drie sfeervolle huiskamers; Aqua, Terra en Sola. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind in het VVE-programma Uk & Puk. Dit is een manier om spelenderwijs en doelgericht te werken aan de brede ontwikkeling van kinderen en hen op deze manier voor te bereiden op het basisonderwijs.

We hebben een heerlijke ruimte voor onze naschoolse en vakantie-opvang, met aangrenzend 2 buitenspeelruimtes.Lees meer over ons
Locatie Oost

In Veenendaal Oost zijn wij te vinden in het Ontmoetingshuis. Hier bieden wij vanuit twee sfeervolle huiskamers dagopvang aan. Tevens hebben wij een gezellige groepsruimte voor peuterwijs en twee groepsruimtes voor buitenschoolse en vakantie-opvang. We beschikken over een eigen buitenruimte en maken regelmatig gebruik van de gemeenschappelijke buitenruimte en de gymzaal. Met veel zorg bieden pedagogisch medewerkers de zorg, die de kinderen nodig hebben. Zij kijken hierbij goed naar de behoeftes van ieder kind.

Peuterwijs is onze peuteropvang, waar we peuters vanaf 2 jaar en 3 maanden opvang bieden. Onze pedagogisch medewerkers van de dagopvang en Peuterwijs zijn getraind in het VVE-programma Uk & Puk. Dit is een manier om spelenderwijs en doelgericht te werken aan de brede ontwikkeling van kinderen en hen op deze manier voor te bereiden op het basisonderwijs.

Lees meer over ons
Locatie Het Baken

Voor de kinderen van basisschool Het Baken locatie De Reede en locatie Het Kofschip bieden wij naschoolse opvang aan in het schoolgebouw van Het Baken, locatie De Reede. In dit gebouw heeft kinderopvang Luna een prachtige bso-ruimte en maakt gebruik van de aangrenzende buitenruimte en de gymzaal. Met veel zorg bieden pedagogisch medewerkers de zorg, die de kinderen nodig hebben. Zij kijken hierbij goed naar de behoeftes van ieder kind.

De kinderen van deze basisscholen kunnen uiteraard ook gebruik maken van vakantieopvang. Zij worden dan ondergebracht op BSO locatie Rehoboth.

Lees meer over ons
Locatie Rehoboth

Aan de Koninginnelaan vindt u Peuterwijs en BSO-locatie Rehoboth. Peuterwijs is onze peuteropvang, waar we peuters vanaf 2 jaar en 3 maanden opvang bieden. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind in het VVE-programma Uk & Puk. Dit is een manier om spelenderwijs en doelgericht te werken aan de brede ontwikkeling van kinderen en hen op deze manier voor te bereiden op het basisonderwijs.

De BSO heeft een gezellig ingerichte en uitdagende groepsruimte. Zowel de kinderen van Peuterwijs als de kinderen van de BSO kunnen gebruik maken van de aangrenzende buitenspeelruimten en de gymzaal. Met veel zorg bieden pedagogisch medewerkers de zorg, die de kinderen nodig hebben. Zij kijken hierbij goed naar de behoeftes van ieder kind.

Lees meer over ons