Chr. Kinderopvang Luna heeft 5 locaties!

U kunt ons vinden aan de Stationssingel, De Grote Pekken, de Spiesheem, De Reede en de Koninginnelaan.

Welke soorten opvang u op welke locatie kunt vinden?

Voor dagopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar kunt u terecht op de Stationssingel, De Grote Pekken en het Spiesheem. Peuteropvang bieden we op onze locatie aan de Koninginnelaan en het Spiesheem. Buitenschoolse opvang vindt u aan De Grote Pekken, het Spiesheem, De Reede en de Koninginnelaan. Op iedere locatie vindt u onze vertrouwde Lunasfeer.

Wilt u eens langskomen om vrijblijvend deze 'Lunasfeer' te komen proeven? Schroom dan niet om contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Onze locaties
Locatie stationssingel

Onze locatie aan de Stationssingel was onze eerste locatie. Hier bieden we al ruim 13 jaar dagopvang vanuit twee gezellige huiskamers. Met veel zorg bieden pedagogisch medewerkers de zorg, die de kinderen nodig hebben. Zij kijken hierbij goed naar de behoeftes van ieder kind. Bovendien stimuleren ze hen om ook zorg voor elkaar te dragen. Spelenderwijs, zodat zij op jonge leeftijd al leren zorgen voor elkaar. Door de centrale ligging van deze locatie is het mogelijk om af en toe met de kinderen een bezoek te brengen aan de weekmarkt of het winkelcentrum.

Lees meer over ons
Locatie de grote Pekken

In het gebouw aan De Grote Pekken bieden wij dagopvang, peuteropvang, naschoolse opvang en vakantie-opvang.

Voor de dagopvang hebben we drie sfeervolle huiskamers; Aqua, Terra en Sola.

We hebben een heerlijke ruimte voor onze naschoolse en vakantie-opvang.

Ook Peuterwijs is aan De Grote Pekken te vinden. Peuters kunnen hier twee tot vier dagdelen per week in een aantrekkelijke ruimte lekker spelen.

Lees meer over ons
Locatie Oost

In Veenendaal Oost zijn wij te vinden in het Ontmoetingshuis. Hier hebben wij een ruimte voor dagopvang en een ruimte voor buitenschoolse en vakantie-opvang. We beschikken over een eigen buitenruimte en maken regelmatig gebruik van de gemeenschappelijke buitenruimte en de gymzaal.

Onlangs is het Ontmoetingshuis uitgebreid. Hierdoor heeft Luna er een huiskamer bij gekregen. De huiskamers 'Rosa' en 'Mint' stralen veel rust en gezelligheid uit. Een heerlijk plek voor kinderen om te spelen.

Lees meer over ons
Locatie Het Baken

Voor de kinderen van basisschool Het Baken I en II en van basisschool De Vuurvlinder bieden wij buitenschoolse opvang in het schoolgebouw van Het Baken, locatie De Reede. In dit gebouw heeft kinderopvang Luna een prachtige bso-ruimte en maakt gebruik van de aangrenzende buitenruimte.

De kinderen van deze basisscholen kunnen uiteraard ook gebruik maken van vakantieopvang. Zij worden dan ondergebracht op een van onze andere locaties.

Lees meer over ons
Locatie Rehoboth

Aan de Koninginnelaan vindt u Peuterwijs en BSO-locatie Rehoboth. Peuterwijs is onze nieuwe peuteropvang, waar we peuters vanaf 2 jaar en 3 maanden op een speelse manier voorbereiden op het basisonderwijs. Wij doen dit aan de hand van het VVE-programma Uk & Puk.

Lees meer over ons